Субота, 20.04.2024, 07:04
Вітаю Вас Гість | RSS
 УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ШАХТАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Відділ праці [17]
Відділ праці
Відділ контроля за призначенням пенсій і допомог [2]
Відділ контроля за призначенням пенсій і допомог
Відділ організаційно - правової роботи [42]
Відділ організаційно - правової роботи
Відділ персоніфікованого обліку пільг [0]
Відділ персоніфікованого обліку пільг
Відділ по роботі з пільговою категорією населення [1]
Відділ по роботі з пільговою категорією населення
Відділ грошових виплат і компенсацій [0]
Відділ грошових виплат і компенсацій
Відділ автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат [0]
Відділ автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Створено Організаційний комітет з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні
10:05
Створено Організаційний комітет з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні
За ініціативи Міжнародної організації праці 28 квітня понад 100 країн світу відзначають Всесвітній День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 р. він відзначається щорічно і в нашій державі.

Девізом 2013 року за рекомендацією МОП обрано «Запобігання професійним захворюванням».

З метою організації та проведення Дня охорони праці в Україні затверджено склад Організаційного комітету. На його засіданні, що відбулося 20 березня, розглянуто проекти плану заходів та звернення оргкомітету до центральних та місцевих органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій.

Метою заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання, громадських організацій до проблеми збереження життя і здоров'я працівників та формування культури охорони праці в Україні.

У рамках заходів, запланованих Організаційним комітетом, проводитимуться тематичні колегії та зустрічі з трудовими колективами на тему: «Нешкідливі та безпечні умови праці - запорука здоров'я працівників», відкриті уроки для школярів та студентів навчальних закладів. Заплановано проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий слоган з охорони праці» серед студентів навчальних закладів , а також на регіональному рівні - конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Планується проведення оглядів - конкурсів з визначення кращого підприємства 2012р., а власне на підприємствах - конкурсів на краще робоче місце, виробничу бригаду, дільницю тощо. Кульмінацією стане нагородження кращих працівників та підприємств у сфері охорони праці на державному, галузевому, регіональному рівнях з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Планується всебічне висвітлення у засобах масової інформації заходів, що заплановані, та загальних питань щодо реалізації державної політики в галузі охорони праці.

За результатами засідання, члени Оргкомітету вирішили прийняти за основу проекти звернення та плану заходів, внести до них зміни та доповнення та направити лист до Кабінету Міністрів України щодо отримання доручення для відзначення на державному рівні Дня охорони праці в Україні у 2013 році.
Категорія: Відділ праці | Переглядів: 443 | Додав: trud | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ВАЖЛИВО!

Роз`яснення Міністерства соціальної політики України, щодо колективно-договірної роботи


Заходи Державної та Регіональної цільових соціальних програми подолання та запобігання бідності на період до 2015 року у м. Шахтарську


Заходи щодо поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища та заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в м.Шахтарську на період 2013-2017 років

Стрічка новин
Праздники сегодня
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz